Detox Voetpleisters voor 5 nachten

 24,95

Tip: Ook zeer geschikt om pijnlijke verzuringen in bijvoorbeeld de rug te verlichten en op te lossen. In plaats van op de voet plakt u de pleister op de pijnlijk plek op uw rug. Laat de pleister minimaal 8 uur en maximaal 24 uur op de plek zitten en voel snel verlichting.

27 op voorraad

Verdien 25 Punten!

Beschrijving

Detox Voetpleisters voor 5 nachten

Detox foot patches zijn gebaseerd op oude Oosterse recepten voor innerlijke reiniging.

Detoxen (ontgiften/ontslakken) krijgt een steeds belangrijkere plaats in onze gezondheidsbeleving.

De innerlijke reiniging stimuleert de bloedsomloop en kan uw energie vergroten, spier-en gewrichtspijn verlichten, het immuunsysteem verbeteren en een betere slaap als resultaat hebben. Veel ongewenste afvalstoffen hopen zich langzaam op en het kan zelfs jaren duren voordat negatieve effecten zichtbaar worden. De symptomen zijn vaak gewone verschijnselen waar veel mensen aan lijden, maar zonder te weten waarom.

Trimmendous® DETOX voetpleisters bevatten hoog kwalitatieve, natuurlijke ingrediënten. Ze zijn veilig, en eenvoudig  in gebruik. Deze plakt u voor het slapen gaan onder uw voeten. Door middel van de in de pleisters opgenomen ingrediënten worden giftige afvalstoffen uit uw lichaam verwijderd (te zien aan de verkleuring van de pleister).

 

Ook zeer geschikt om pijnlijke verzuringen in bijvoorbeeld de rug te verlichten en op te lossen. In plaats van op de voet plakt u de pleister op de pijnlijk plek op uw rug. Laat de pleister minimaal 8 uur en maximaal 24 uur op de plek zitten en voel snel verlichting.