Over Ons

Al 25 jaar de beste in duurzame schoonmaakproducten!

Groene Beer is de oudste van oorsprong Nederlandse milieuvriendelijke lijn van duurzame reinigingsproducten voor uw huis én lichaam.  Groen staat in dit verband voor milieuvriendelijk, duurzaam en zuinig terwijl de toevoeging Beer is gekozen om aan te geven dat de middelen sterk, krachtig en zuinig zijn. Groene Beer is in 1990 opgericht  mede naar aanleiding van het feit dat HARA vooral in Duitsland enorm succes had met de voor die tijd unieke wijze van schoonmaken met vezels en water. Groene Beer werd de (evengoede maar aanmerkelijke goedkopere en zuiniger) Nederlandse tegenhanger. Inmiddels was Groene Beer degene die in Europa als eerste de (goede duurzame) microdoek introduceerde. Binnen twee jaar lag de goedkope wegwerpversie van deze microdoek in de supermarkt. De echte goede dikke duurzame Groene Beer microdoek is echter nog steeds verkrijgbaar. Sinds 2005 is Groene Beer zich blijven vernieuwen en wordt ook aandacht besteed aan het reinigen van het lichaam en sinds 2011 aan de super duurzame bamboevezels.

Groene Beer zowel als Quality Home Shopping zijn handelsnamen van de in Zeewolde (Flevoland) gevestigde leverancier/groothandel: Inter Fibpres. Groene Beer heeft naast deze website een z.g.n direct salesbedrijf waarbij de nadruk ligt op het brengen van professionele producten naar de particuliere markt. Zowel klanten, homeshoppers en consulenten worden reeds vanaf 1990 aangemoedigd en ondersteund bij het via onze website of rechtstreeks verkopen van A-producten aan consumenten en bedrijven. Sinds 2009 is de doelstelling om ook internationaal dit concept te introduceren gerealiseerd in o.a Verenigd Koninkrijk Green Bear UK en Duitsland.

http://blikopzeewolde.nl/groot-door-de-microdoek/

Wat is eigenlijk onze visie?

De Groene Beer ziet het als haar missie om ook voor de particuliere markt de professionele reinigingsartikelen milieuvriendelijk en zuinig te verkopen.
Ze wil dit doen via een eenvoudige website, consulenten en enkele speciale milieuvriendelijke winkels.

Het is dan ook onze visie om artikelen aan te bieden die niet belastend voor het milieu zijn en die bovendien zeer zuinig in gebruik zijn.

Wat goed is voor ons en onze (klein) kinderen is ook goed voor de wereld voor de planeet.  Onze artikelen behoren dan ook tot de z.g.n. A producten .
Producten welke de beste in zijn soort zijn en met een enorm goede prijs prestatie. Artikelen die goed zijn voor de planeet en voor uw lichaam.