Consulenten

Consulenten en ambassadrice

In 1995 is Groene Beer groot geworden mede door ± 350 Milieu Consulenten.
Het was toen vrij gebruikelijk (bij bijv. bedrijven als Tupperware, Hara en Herbalife en natuurlijk Groene Beer) dat deze consulenten in de winter en in het voorjaar 1 tot 3 avonden per week gezellige avonden gaven bij mensen thuis.
Via de homeparty verdienden de consulenten – die vaak thuis en elders parttime werkten – via direct sales een volledig inkomen of een extra zakcentje.
Veel van deze consulenten geven inmiddels geen homeparties meer en bedienen alleen nog vanuit huis hun Groene Beer klanten.  Ze zijn eigenlijk geen Milieu Consulenten meer maar wat wij bij Groene Beer noemen: ambassadrices van milieuvriendelijk en duurzaam schoonmaken.
Bij deze dames, met een kleine en soms grotere voorraad, kunt u nog steeds uw Groene Beer– en bamboe artikelen halen.

Enkele van de consulenten hebben er voor gekozen met naam en telefoonnummer op deze website te staan. Andere consulenten hebben geen ruime voorraad meer en geven geen homeparties meer maar zijn als ambassadrices van Groene Beer nog wel steeds actief.

Door het grote bereik van internet zijn de consulentes ook vaak de grondleggers van de tegenwoordige influencers geweest. Wij zijn altijd opzoek naar mensen die Groene Beer willen vertegenwoordigen en onze producten kunnen promoten. Hiervoor hebben wij diverse mogelijkheden. Neem contact met ons op via e-mail: info@groenebeer.nl