Natuurlijke Aleppo Vloeibare Zeep – Olijf met 25% Laurier Olie

 13,95

45 op voorraad

Verdien 14 Punten!

Beschrijving

Natuurlijke Aleppo Vloeibare Zeep – Olijf met 25% Laurier Olie

Alep zeep ook bekend als Aleppo zeep*, vernoemd naar de stad van zijn geboorte, is een vriendelijke en natuurlijke zeep, aanbevolen door dermatologen wereldwijd. De pure en plantaardige formule is pH-neutraal. Het bevat geen dierlijke vetten of chemicaliën, het helpt regeneratie van de huid en met zijn zuiverende eigenschappen zal het helpen om de gevoelige huid te kalmeren.

  • De oudste en meer natuurlijke zeep gemaakt door onze eigen Meester zeep maker. Gemaakt in een handige vloeibare zeep met een heerlijke geur van Olijven en Laurier olie.
  • Ideaal voor de gevoelige huid. Hypo-allergeen en door de olie heel fijn voor de droge huid. Het verzorgt, voedt en beschermt de huid.
  • Te gebruiken voor uw lichaam, gezicht en haar.
  • Zeer geschikt voor mensen met Psoriasis, eczeem en een zeer gevoelige huid.
  • Niet getest op dieren.
  • *Nu geproduceerd in Turkije op dezelfde traditionele manier die ze al honderden jaren gedaan hebben en we zijn er trots op dat onze producenten een familie zijn die deze zeep al meer dan 400 jaar op de traditionele manier maken, zodat we u de echte zeep kunnen garanderen. De waarde van de zeep ligt in de traditionele manier van produceren en de onze wordt dus geproduceerd door dezelfde familie die Aleppo-zeep al meer dan 400 jaar maakt.

Ingrediënten: Olijf olie, Laurierolie,  water en potassium hydroxide (0.1%) PH9.7

Meer lezen? Check onze blog.