Whype: Het mileuvriendelijke alternatief voor vochtig toiletpapier

Duurzaam & mileuvriendelijk
Heerlijk fris gevoel
Kostenbesparend
Voorkom rioolverstopping

Wie wil er nu geen frisse billen? Alleen zijn die vochtige doekjes of het vochtige toiletpapier hartstikke slecht voor het milieu en het riool. De doekjes zijn amper tot helemaal niet afbreekbaar en verstoppen daarnaast het riool. Whype is het milieuvriendelijke en zeer duurzame alternatief.

In plaats van vochtige doekjes, gebruikt u gewoon uw eigen toiletpapier. Met de Whype dispenser maakt u daarvan een milieuvriendelijke vochtig doekje om uw billen lekker fris mee te maken.

Bestel de introductieset
Whype mileuvriendelijk vochtig toiletpapier naast toilet

De Whype introductieset

Vochtig toiletpapier is verleden tijd. Bestel onze introductieset, verkrijgbaar in diverse kleuren. De introductieset bevat een Whype dispenser, ophangplaatje, set met schroeven & pluggen, en 100ml van onze speciale Whype Lotion.

Hoe het werkt

Whype toiletpapier bevochtiger

Door het speciale ontwerp is de Whype eenvoudig te monteren en neemt hij weinig ruimte in. Het bakje kan ook op een kastje in de badkamer neergezet worden.

Het bakje kunt u verwijderen en even omspoelen bij de wasbak. Dit bakje vult u vervolgens met de, speciaal ontwikkelde, lotion tot deze de roller raakt. U sluit het bakje en hangt het weer op zijn plek.

U rolt het toiletpapier in één en dezelfde richting over de roller waardoor het vochtig wordt. Doe dit maximaal twee keer. Uw wc papier is dan nat genoeg.

Whype Lotion

Whype toiletpapier bevochtiger

Bij de ontwikkeling van de lotion is rekening gehouden met de volgende eigenschappen:

  • Zeepvrij
  • Geen kleurstoffen
  • Geen synthetisch parfum

Deze lotion is op basis van etherische Eucalyptus olie voor een zacht, verfrissend gevoel.

Volledig ontwikkeld en geproduceerd in Nederland.

Whype toebehoren

Met de 500ml flessen van onze Whype lotion heeft u erg lang plezier. Overweeg daarnaast ook de Whype Travel Spray, dit handige kleine sprayflesje kunt u overal mee naar toe nemen en gebruiken op de toiletten die u bezoekt. Het sprayflaconnetje is te hervullen met de lotion die u thuis heeft staan in de 500 ml flessen.