GBPro – Eco Anti-Bacterieel vloeibare Luxe Hand Zeep – zacht voor de gevoelige huid – 10 Liter

 62,50

  • Navuljerrycan voor onze 500ml pompdispenserfles – Recyclebaar plastic – een manier om geld en plastic te besparen
  • Professionele zorgverleners kunnen volledig voldoen aan de aanbevolen scrubpraktijken.
  • Hydrateert, zacht voor de huid – Geconcentreerd; met een klein beetje kom je een heel eind.
  • Milieuvriendelijk en super zuinig! Mooie duurzame en recyclebare plastic pompfles – kan keer op keer worden bijgevuld.
  • Rustgevende geur met medicinale en antibacteriële eigenschappen waardoor het de groei van schadelijke,  ziekteverwekkers effectief remt.
  • Clean, Care and Protect – ontworpen en gemaakt voor de handel en industrie

Op voorraad

Verdien 63 Punten!

Beschrijving

GBPro Eco Anti-Bacterieel vloeibare Luxe Hand Zeep – zacht voor de gevoelige huid – 10 Liter

Geconcentreerde vloeibare handzeep 10 liter.

GBPro Eco-vriendelijke luxe vloeibare handzeep is gemaakt om schoon te maken, te verzorgen en te beschermen en heeft uitstekende vochtregulerende eigenschappen om je ervaring te verbeteren, vooral als je een gevoelige huid hebt. Werkt even goed in warm of koud water en in zowel harde als zachte watergebieden. Een rustgevende geur met medicinale en antibacteriële eigenschappen. Reinigt grondig de handen van bacteriën en ziektekiemen zonder de huid uit te drogen – licht natuurlijk bloemig parfum. Verbeterde formule voor superieure bescherming en biologisch afbreekbare blend die gemakkelijk af te wassen is, waardoor een frisse, schone geur achterblijft.

Oorspronkelijk ontwikkeld voor de handel en industrie, is GBPro handwas ontworpen voor gebruik in voedselverwerkende gebieden, hotels, verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, tandartsen, scholen enz. Gebaseerd op biologisch afbreekbare en milieuvriendelijke ingrediënten, die veilig zijn voor het milieu en u.

Het heeft antibacteriële en antimicrobiële eigenschappen, waardoor het de groei van schadelijke, ziekteverwekkers effectief remt, zodat zorgverleners volledig kunnen voldoen aan de aanbevolen scrubpraktijken.

 

Ontworpen voor dispensers, we hebben formaten van 1 liter en 10 liter (recyclebare containers) om te besparen op plastic – u bent niet alleen milieuvriendelijk, u bent ook super zuinig met de besparingen! Ideaal voor zowel commerciële als industriële toiletten – Alle 10L hebben uitsparingen voor gemakkelijk stapelen en opslag – Handelsprijzen beschikbaar voor bulkinkoop.

Vraag een handelsaccount aan door het formulier in te vullen op onze handelspagina: www.qualityhomeshopping.nl 

Ingrediënten: Aqua, Sodium Laureth (2) Sulphate, Cocamidopropyl, Betaine, REG-7 Glyceryl Cocoat, Sodium Chloride. Citric Acid, Perfume 2-Bromo-2 Nitropropane-1-3-diol,Cl 18050

pH-5-6

 

Vergeet niet de tapkraan bij te bestellen: