BlueWish® soft – het zachte doekje voor uw gezicht en lichaam – 1 doek

 6,50

Een innovatief wasdoekje ook voor uw persoonlijke hygiëne.
Gebruiksaanwijzing: Houdt het doekje voor gebruik enkele seconden onder de warme kraan. Laat het doekje 1 minuut liggen. Wrijf het vervolgens op de plek waar u de lichaamsgeurtjes wilt tegen gaan, zoals oksels en voeten of gebruik het om uw gezicht of lichaam mee te wassen.
  • Werkt tegen lichaamsgeurtjes.
  • Werkt +/- 6 maanden.
  • Geeft bacteriën geen kans.
  • Kan in de wasmachine op 60 graden gewassen worden.

703 op voorraad

Verdien 7 Punten!

Beschrijving

BlueWish® soft – het zachte doekje voor uw gezicht en lichaam

De eerste stap naar een mooie en gezonde huid is reinigen. De meeste verzorgingsdoekjes vervuilen echter het milieu doordat ze maar eenmalig worden gebruikt (wattenschijfjes, vochtige make-up doekjes), te ruw zijn voor de huid (microvezeldoekjes kunnen bijvoorbeeld fijne microscheurtjes in de huid veroorzaken) of vatbaar zijn voor bacteriën en schimmels. De BlueWish® doekjes zijn uitzonderlijk zacht voor de huid en respecteren het milieu. BlueWish® is bioactief, hygiënisch en natuurlijk. Alleen met water verzorgen, geschikt voor alle huidtypes, zelfreinigend en permanent te gebruiken.
  • BlueWish® verzorgingsdoekjes bijzonder huidvriendelijk en milieuvriendelijk. Het pluizige materiaal is gemaakt met behulp van een hightech proces. De doekjes hebben een zeer speciaal oppervlak dat vuildeeltjes zeer effectief opneemt en toch uitzonderlijk zacht is voor de huid.
  • De vezels zijn gemaakt van de hergroeiende grondstof hout. De gecertificeerde biobased vezels worden vervolgens volgens een milieuvriendelijk proces vervaardigd. De vezels zijn gemaakt van natuurlijke materialen en zijn biologisch afbreekbaar en composteerbaar, zodat ze in hun standaardvorm volledig kunnen worden teruggegeven aan de natuur.
  • Hygiëne is vooral belangrijk bij het gebruik van vochtig textiel. BlueWish® doeken hebben een blijvende antibacteriële werking. De doeken bevatten zilverionenvezels, gemaakt volgens een gepatenteerd proces. De zilverionen worden direct in de cellulosevezels verwerkt zonder gebruik te maken van nanotechnologie! De vezel dient als een natuurlijke barrière tegen bacteriën, schimmels en andere pathogenen (OEKO-TEX®-lijst als materiaal met biologisch actieve eigenschappen).
  • Eenvoudig in gebruik: de doek is zelfreinigend en kan continu worden gebruikt zonder de hygiëne te beïnvloeden. Gewoon afspoelen onder stromend water. Kan steeds opnieuw worden hergebruikt. Wil je de doek toch wassen – geen probleem: wasbaar op 0 – 60 °C, geschikt voor de droogtrommel. Goed voor het milieu en uw portemonnee!

Inhoud: 25 x 25 cm x 1

 

Dit is BlueWish®soft:
*BlueWish®soft ruikt niet, zelfs niet bij langdurig gebruik.
*Bioactief – effectief dankzij echt zilver.
*99% minder ziektekiemen en bacteriën in de doek.
*Extra absorberend.
*Gaat erg lang mee.