Kerstpakketten en cadeaupakketten

Een leuk én duurzaam cadeau voor jezelf of je medewerkers!

Koop nu een mooi en duurzaam wellness kerstpakket voor jezelf of voor je medewerkers. Kies uit de zorgvuldig samengestelde opties het pakket dat het beste aansluit bij jouw wensen. De pakketten kunnen gevuld zijn met onder andere zeep, gezichtsmaskers, handdoeken, cadeaubonnen en meer!

Dit jaar hebben wij voor jullie twee basispakketten samengesteld die leuk zijn om als cadeau te geven. De producten zijn 1 van de populairste artikelen die wij verkopen en weten daarom dat ze in goede aarde zullen vallen.

We hebben een wellness pakket voor jezelf en een wellness pakket voor jezelf en je auto. De pakketten zijn rijk gevuld en worden leuk verpakt zodat het een cadeautje is om te geven en om te krijgen.

Krijg jij van je werkgever geen kerstpakket of ben jij je eigen werkgever? Laat ons dan dit mooie pakket voor jou klaarmaken.

Kies je ervoor om er een cadeaubon van www.gobelin-tassen.nl bij te doen dan kun je ook nog een hele mooie tas, wandkleed, tafelkleed, enzovoort uitzoeken naar eigen smaak en is je cadeau helemaal compleet.

De kerstpakketten zijn nu al vooruit te bestellen en worden vanaf november geleverd! De pakketten kunnen ook op een gekozen datum bezorgd worden.