Milieuvriendelijk leven kan veel makkelijker!

Ontdek de revolutie van Groene Beer navul sachets.

Je gootsteenkastje staat bomvol met allerlei schoonmaakmiddelen! Je sleept met een zware emmer met (heet) water! Je wilt graag aan het milieu denken maar de boel moet wel schoon worden en eigenlijk moet het niet te duur worden.

Wij vertellen jou hoe je dit voor elkaar krijgt!

Bij Groene Beer zijn we al bijna 30 jaar toegewijd aan het verbeteren van onze ecologische voetafdruk doormiddel van innovatie. Onze vloeibare schoonmaakproducten zijn al enorm geconcentreerd en voor de trouwe Groene Beer klant ook niet te vervangen. Toch willen we je kennis laten maken met deze nieuwe stap in de ontwikkeling van milieuvriendelijk schoonmaken. In deze blog vertellen wij jou dat het talloze voordelen heeft voor onze planeet en voor jouw portemonnee. 

Voordelen voor onze planeet!

  • ECO vriendelijk
  • Kosten- en ruimtebesparing
  • Hoogwaardige schoonmaakproducten

Met de Groene Beer navul sachets willen we jou de kans geven om je negatieve impact op het milieu te minimaliseren. Onze Groene Beer producten zijn gebaseerd op milieuvriendelijke chemicaliën en duurzaamheid. Onze schoonmaak producten zijn, naast de 500ml flessen en jerrycans (om zelf je flessen na te vullen), nu ook verpakt in lichtgewicht navul sachets gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar PVA-plastic. Dit heeft als voordeel dat het vervoeren van de producten enorm veel minder impact heeft op de ecologische voetafdruk. In plaats van dozen met plastic flessen op te slaan, hoef je nog maar één doosje met het gekozen aantal navul sachets en voor elk schoonmaakmiddel één recyclebare spuitfles te bewaren die honderden keren kan worden bijgevuld. Dit bespaart jou opslagruimte en een goedkoper en gebruiksvriendelijker navulbaar eco-product. 

Hoe werkt het?!

We verkopen deze sachets nu al een tijdje en misschien heb jij ze al geprobeerd. Nog nooit gebruikt? Lees dan hier welke we verkopen en hoe je ze gebruikt.

Allesreiniger

Milieuvriendelijke gebruiksklare allesreiniger, dit product is een mix van twee van onze gespecialiseerde formules. Deze uitzonderlijke nieuwe formule is niet alleen zeer effectief tegen vuil en roet in interieurs, garages en werkplaatsen, maar ook zeer effectief in het verwijderen van vet en vuil van glas, plastic, spiegels en andere afwasbare oppervlakken. Deze eco-tab is een zeer effectieve alleskunner voor het reinigen van een groot aantal verschillende oppervlakken.

Sanitair Gel – Toiletreiniger

Milieuvriendelijke sanitairgelreiniger voor de dagelijkse reiniging van alle sanitaire voorzieningen vooral uw toilet. Verwijdert moeiteloos al het veel voorkomende vuil en aanslag. Ideaal voor toiletten en marmeren oppervlakken.

Deze sanitair gel is ideaal voor het reinigen van badkamers, toiletten, douches, voegen, badkamertegels met harde tegels, RVS-staal en andere oppervlakken die veel in badkamers voorkomen. Voor doucheglasplaten en spiegels adviseren wij onze glas en interieur eco-tabs. Het is uitermate geschikt voor het reinigen van harde en gladde oppervlakken.

Sanitairreiniger

Een krachtige badkamerreiniger voor het periodiek reinigen van alle sanitaire voorzieningen. Verwijdert moeiteloos alle soorten veel voorkomend vuil. Ideaal voor het reinigen van badkamers, douches, voegen, badkamertegels met harde tegels, RVS-staal en andere oppervlakken die veel voorkomen in badkamers. Voor spiegels adviseren we onze glas en interieurreiniger Eco-tabs.

Dit product heeft de typische oranje/rode kleur en heeft een lichte geur.

Vloerreiniger

Dit milieuvriendelijke product is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van vloeren, is geschikt voor gebruik op alle waterbestendige ondergronden zoals linoleum, PVC, epoxy, giet (chape) vloeren, natuursteen en nog veel meer. Laat na het reinigen een aangenaam frisse geur achter, dit eco-product kan worden gebruikt voor handreiniging of bij het gebruik van schoonmaak- / schrob- en stofzuigmachines.

Ontvetter

Geconcentreerd en volledig natuurlijk product voor de dagelijkse reiniging van de keuken en voor voedselbereidings- en consumptieruimtes en apparatuur. Dit product is ook bijzonder geschikt voor professionele keukens, restaurants, werkkantines en ruimtes waar met levensmiddelen wordt gewerkt en bereid. Deze formule verwijdert moeiteloos dierlijke en plantaardige vetten. Let op! Dit is niet hetzelfde als de Groene Beer Ontvetter. Je kunt deze ontvetter het beste vergelijken met een mildere krachtreiniger of een ontvetter plus.

Gebruiksaanwijzing:

  1. Haal de eco-tab/sachet uit de doos / zak. 
  2. Laat het in de sprayflacon vallen. 
  3. Voeg lauwwarm water toe. 
  4. Schud of roer tot de sachet is opgelost. 
  5. Je bent nu klaar om het juiste oppervlak te reinigen.
  6. Voor gebruik de sprayflacon nogmaals schudden.

Goed voor je portemonnee!

Met deze sachets in combinatie met water vul je steeds een hele fles (sprayflacon of zwanenhals fles) die lang mee gaat.

Je hoeft maar 1 keer de sprayflacon of zwanenhals fles aan te schaffen en daarna steeds na te vullen met een sachet en water.

Rekensommetje: Toiletreiniger is €7,75 per fles van 750 ml – De sachets zijn €22,50 per 10 sachets. Dat betekend dat je €2,25 betaalt voor een fles toiletreiniger van 750 ml.

Reken maar uit die winst!