GBPro – Ontvetter – 500 ml – geconcentreerd

 7,98

127 op voorraad

Verdien 8 Punten!

Beschrijving

GBPro – Ontvetter – 500 ml – geconcentreerd

De ontvetter bestaat voornamelijk uit plantaardige bestanddelen en is vrij van nitraten en fosfaten. Dit product wordt voor 98% door de natuur afgebroken. De ontvetter is niet alleen milieuvriendelijk maar ook zeer veilig voor uzelf en het materiaal waarvoor u het product gebruikt. U kunt de ontvetter in combinatie met alle doeken en wanten gebruiken.

Gebruik: 10 ml ontvetter op 5 liter water is meer dan genoeg. Bij sterk vervuilde oppervlakken kunt u een druppel ontvetter puur in de natte want of doek wrijven. Op oppervlakken die maar weinig vocht kunnen verdragen, is het handig om gebruik te maken van een sproeiflacon gevuld met een oplossing (een paar druppels) van de ontvetter aangelengd met water. Hiermee kunt u dan uw doek op het te behandelen oppervlak vochtig maken.

LET OP: Indien u teveel ontvetter gebruikt bestaat juist de kans op streepvorming. De ontvetter is bijzonder zuinig in gebruik. Een fles per half jaar is in de praktijk van een normale huishouding meer dan genoeg.

Ingrediënten: Sodium Laurylether sulphate, -p-Mentha-1, 8-Diene, d-limonene (noot C)

Tip: Heb je vet of andere vlekken op je kleding. smeer in met pure ontvetter en laat even intrekken om het daarna te wassen.

500 ml