VIP – schoonmaakpasta

 24,90

5 op voorraad

Verdien 25 Punten!

Beschrijving

VIP – schoonmaakpasta

De Groene Beer Poetswonder is uitermate geschikt voor een water- en vuil afstotende reiniging van elke moeilijk te reinigen gladde ondergrond.

Denk vooral aan het vuil- en water afstotend schoonmaken van uw wasbak. Poetswonder reinigt, onderhoudt, polijst en beschermt ook metalen en legeringen als goud, zilver, messing en aluminium. Gebruik het gerust op kunststoffen- of geëmailleerde armaturen in de badkamer, reiniging van ligbaden en douchebakken, roestvrijstalen- en verchroomde elementen, keramische- en inductie kookplaten, granieten aanrechten.

Poetswonder is ook geschikt voor het echte zware werk als: de binnenzijde van uw oven of magnetron, de BBQ, de aanslag op kunststof kozijnen en – tuinmeubelen, boten en caravans, velgen van auto’s, zwarte schoenstrepen op deuren of zelfs roetaanslag aan de binnenzijde van uw openhaard deur.

Gebruik:
Met een vochtig (bijgevoegd) sponsje over de poetswonder wrijven waardoor er schuim ontstaat. Daarna onder enige druk (niet te hard) het vervuilde oppervlak reinigen / polijsten. Het schone oppervlak met water afspoelen of afnemen met een vochtige microdoek en eventueel opwrijven met de autodoek/spiegeldoek.
Let op: Niet gebruiken op matkleurig roestvrijstaal. Probeer bij twijfel het product eerst op een onopvallende plaats uit.
Ingrediënten: Natuurlijke ingrediënten, gebruik van plantenextracten en mineralen en geen fosfaten. Minder dan 5% niet-ionogene oppervlakte actieve stoffen. Biologisch afbreekbaar volgens de OECD test 302 B.
De GBPro Poetswonder zijn geproduceerd met behulp van zonne-energie.