Seacell – Celtic – Herstel creme – 30 ml

 37,00

6 op voorraad

Verdien 37 Punten!

Beschrijving

Herstel creme

Onze CELTIC HERSTEL CREME is speciaal ontwikkeld om de gestreste, beschadigde huid te verzorgen. De crème voelt voedend aan, waardoor het een genot is om aan te brengen. Onze geurloze crème is samengesteld met behulp van onze CELTIC FORMULE en bevat slechts een paar zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Het heeft een kalmerend en ontspannend effect waardoor uw huid snel herstelt.

Je huid zal je dankbaar zijn!

SOS-behandeling voor alle huidaandoeningen

Gebruiken:

Breng de crème ‘s ochtends en’ s avonds met uw vingertoppen aan en masseer zachtjes in uw huid. Voor problematische gebieden raden we aan om uw huid eerst te behandelen met ons CELTIC ENERGY SERUM.

Ingrediënten:

LAMINARIA-EXTRACT bevat de bioactieve kracht van wild IJslands zeewier uit de zuiverste wateren ter wereld. Het is bijzonder rijk aan vitamines, mineralen, aminozuren en sporenelementen. LAMINARIA EXTRACT is een uitstekende antioxidant (radicalenvanger), bevordert celregeneratie, heeft een ontgiftende en hydraterende werking en zorgt voor een mooie teint.

ASTAXANTHIN is een sterke, in vet oplosbare antioxidant die vele malen effectiever is (per molecuul) dan vitamine E. Astaxanthine verhoogt de hydratatie, vochtretentie en elasticiteit van de huid. De huid wordt zachter, fijne lijntjes en rimpels worden verminderd. Astaxanthine heeft ook natuurlijke UV-blokkerende eigenschappen die de huid helpen zichzelf te beschermen tegen schade door de zon, zoals donkere vlekken. Astaxanthine verbetert aantoonbaar de doorbloeding.

SQUALANE maakt deel uit van de ingebouwde huidbarrière en voorkomt dat de huid uitdroogt door een hydrolipidenfilm op het oppervlak te vormen. Squalane doet daarom wonderen voor de droge huid. Ons lichaam ‘herkent’ squalaan, wat betekent dat het zeer goed wordt verdragen en squalaanallergieën vrijwel ongehoord zijn. Squalane helpt ook actieve ingrediënten om uw huid te doordringen: het dringt dieper dan kunstmatige vervangers en zorgt voor langdurige voeding. Hierdoor kunnen ook andere actieve ingrediënten in de huid worden getransporteerd. Bovendien is squalaan een antioxidant. Squalane houdt vocht langdurig vast en vermindert het vochtverlies van de huid, wat een beter gehydrateerde huid betekent en dus minder rimpels. Squalane is daarom ook effectief tegen die beruchte lijntjes veroorzaakt door droogte. De huid ziet er rooskleuriger uit met de ideale basis voor een natuurlijke uitstraling. In onze crèmes zorgt squalaan voor een gladde “finish” zonder een onaangenaam vettig laagje, waardoor de huid zijdezacht aanvoelt.