Seacell – Zeewier – Celtic – Gezichtscreme – 30 ml

 54,00

4 op voorraad

Verdien 54 Punten!

Beschrijving

Seacell – Zeewier – Celtic – Gezichtscreme – 30 ml

Onze CELTIC FACE CREME is alles wat je maar kunt wensen! Bereid met onze CELTIC FORMULE en verrijkt met zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten, zal deze crème je huid beschermen en er prachtig stralend uit laten zien. Het beste van alles is dat de actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn. Dankzij het rijke gehalte aan antioxidanten voedt en revitaliseert deze  crème de huid en biedt ze bescherming tegen vrije radicalen. Het heeft ook een verstevigend effect dankzij een uniek paracress-extract dat spilanthol bevat (ook bekend als de “natuurlijke botox”).

Voedend · verstevigend · rijk aan antioxidanten

Gebruiken:

Breng de crème aan met uw vingertoppen en masseer zachtjes in uw huid.

 

 

Ingrediënten:

LAMINARIA-EXTRACT bevat de bioactieve kracht van wild IJslands zeewier uit de zuiverste wateren ter wereld. Het is bijzonder rijk aan vitamines, mineralen, aminozuren en sporenelementen. LAMINARIA EXTRACT is een uitstekende antioxidant (radicalenvanger), bevordert celregeneratie, heeft een ontgiftende en hydraterende werking en zorgt voor een mooie teint.

ASTAXANTHIN is een sterke, in vet oplosbare antioxidant die vele malen effectiever is (per molecuul) dan vitamine E. Astaxanthine verhoogt de hydratatie, vochtretentie en elasticiteit van de huid. De huid wordt zachter, fijne lijntjes en rimpels worden verminderd. Astaxanthine heeft ook natuurlijke UV-blokkerende eigenschappen die de huid helpen zichzelf te beschermen tegen schade door de zon, zoals donkere vlekken. Astaxanthine verbetert aantoonbaar de doorbloeding.

SQUALANE maakt deel uit van de ingebouwde huidbarrière en voorkomt dat de huid uitdroogt door een hydrolipidenfilm op het oppervlak te vormen. Squalane doet daarom wonderen voor de droge huid. Ons lichaam ‘herkent’ squalaan, wat betekent dat het zeer goed wordt verdragen en squalaanallergieën vrijwel ongehoord zijn. Squalane helpt ook actieve ingrediënten om uw huid te doordringen: het dringt dieper dan kunstmatige vervangers en zorgt voor langdurige voeding. Hierdoor kunnen ook andere actieve ingrediënten in de huid worden getransporteerd. Bovendien is squalaan een antioxidant. Squalane houdt vocht langdurig vast en vermindert het vochtverlies van de huid, wat een beter gehydrateerde huid betekent en dus minder rimpels. Squalane is daarom ook effectief tegen die beruchte lijntjes veroorzaakt door droogte. De huid ziet er rooskleuriger uit met de ideale basis voor een natuurlijke uitstraling. In onze crèmes zorgt squalaan voor een gladde “finish” zonder een onaangenaam vettig laagje, waardoor de huid zijdezacht aanvoelt.