Gezichtsmasker Rode Ginseng

 1,00

104 op voorraad

Verdien 1 Punt!

Beschrijving

Rode Ginseng gezichtsmasker (Red Ginseng)

Deze gezichtsmasker en de unieke combinatie van ingrediënten met Rode Ginseng zorgt voor een stralende, elastische huid. Rode Ginseng (Panax Ginseng) wordt gewonnen uit de wortels van de ginseng plant, die gevonden wordt in de koelere delen van Oost Azië. Ginseng is bekend om de ‘tonic’ eigenschappen en is zeer populair in huidverzorgende producten. Het wordt algemeen aangenomen dat het sterke revitaliserende eigenschappen heeft en het bevordert de elasticiteit van de huid.

Niet gebruiken als u couperose heeft.

Gebruiksaanwijzing:

Tik 2 of 3 keer op de verpakking voordat u de verpakking opent om de sterk geconcentreerde ingrediënten gelijkmatig te mengen.
1. Was uw gezicht volledig.
2. Spreid het masker gelijkmatig over uw gezicht en breng het gelijkmatig aan door het met uw vingers te verspreiden.
3. De sterk geconcentreerde ingrediënten zullen direct na het aanbrengen worden geabsorbeerd door uw huid. Laat 20 tot 30 minuten intrekken.
4. Masseer de overgebleven ingrediënten na het verwijderen van het masker in uw gezicht.

Ingrediënten:Rode Ginseng Extract – Panax Ginseng Extract Ingrediënten: Red Ginseng extract, Allantoin, Squalane, Glycerin, Collagen, Cellulose gum, Ceramide2, DL-Panthenol, Tocopheryl Acetate, Aloe leaf Powder, ArbutinVoornaamste eigenschap:Huidbeschermer, tonic, verzachtend middel, huidherstellend.