Eco vriendelijke Poetswonder – schoonmaakpasta – met gratis sponsje

 8,00

238 op voorraad

Verdien 8 Punten!

Beschrijving

Eco vriendelijke Poetswonder – schoonmaakpasta – met gratis sponsje

De Groene Beer Poetswonder is uitermate geschikt voor een water- en vuil afstotende reiniging van elke moeilijk te reinigen gladde ondergrond. Denk vooral aan het vuil- en water afstotend schoonmaken van uw wasbak. Poetswonder reinigt, onderhoudt, polijst en beschermt ook metalen en legeringen als goud, zilver, messing en aluminium. Gebruik het gerust op kunststoffen- of geëmailleerde armaturen in de badkamer,  reiniging van ligbaden en douchebakken, roestvrijstalen- en verchroomde elementen, keramische- en inductie kookplaten, granieten aanrechten. Poetswonder is juist geschikt voor het echte zware werk als: de binnenzijde van uw oven of magnetron, de BBQ, de aanslag op kunststof kozijnen en -tuinmeubelen boten en caravans, velgen van  auto’s, zwarte schoenstrepen op deuren of zelfs roetaanslag aan de binnenzijde van uw open haarddeur.

Gebruik:
Met een vochtig (bijgevoegd) sponsje over de poetswonder wrijven waardoor er schuim ontstaat. Daarna onder enige druk (niet te hard) het vervuilde oppervlak reinigen / polijsten. Het schone oppervlak met water afspoelen of afnemen met een vochtige microdoek en eventueel opwrijven met de spiegeldoek.
Let op: Niet gebruiken op matkleurig roestvrijstaal. Probeer bij twijfel het product eerst op een onopvallende plaats uit.
Ingrediënten: Minder dan 5% niet-ionogene oppervlakte actieve stoffen. Biologisch afbreekbaar volgens de OECD test 302 B. Een deel van de GBPro Poetswonder natuurlijke reiniging producten zijn geproduceerd met behulp van zonne-energie.