Bundel – Ontvetter 500 ml en Sproeiflacon Groen

Oorspronkelijke prijs was: € 11,93.Huidige prijs is: € 9,95.

134 op voorraad

Verdien 10 Punten!

Beschrijving

Bundel – Ontvetter 500 ml en Sproeiflacon Groen

De ontvetter bestaat voornamelijk uit plantaardige bestanddelen en is vrij van nitraten en fosfaten. Dit product wordt voor 98% door de natuur afgebroken. De ontvetter is niet alleen milieuvriendelijk maar ook zeer veilig voor uzelf en het materiaal waarvoor u het product gebruikt. U kunt de ontvetter in combinatie met alle doeken en wanten gebruiken.

Gebruik: Twee druppels ontvetter op 5 liter water is meer dan genoeg. Bij sterk vervuilde oppervlakken kunt u een druppel ontvetter puur in de natte want of doek wrijven. Op oppervlakken die maar weinig vocht kunnen verdragen, is het handig om gebruik te maken van een sproeiflacon gevuld met een oplossing (een paar druppels) van de ontvetter aangelengd met water. Hiermee kunt u dan uw doek op het te behandelen oppervlak vochtig maken.

LET OP: Indien u teveel ontvetter gebruikt bestaat juist de kans op streepvorming. De ontvetter is bijzonder zuinig in gebruik. Een fles per half jaar is in de praktijk van een normale huishouding meer dan genoeg.

500 ml

 

Met sprayflacon Groen