GBPro – BIO Sanitairreiniger met enzymen – 500 ML

 8,50

45 op voorraad

Verdien 9 Punten!

Beschrijving

GBPro – BIO Sanitairreiniger met enzymen – 500 ML

Volkomen natuurlijk, veilig en zacht voor u, ons milieu en het oppervlak waar u het op gebruikt.

Deze Sanitair is door ons ontwikkeld en is een unieke en krachtige, 100% natuurlijke microbiologische reiniger, die nare geurtjes verwijdert en de bacteriën doodt. Sanitair bevat een combinatie van biologisch afbreekbare zepen, zorgvuldig geselecteerde micro-organismen en een langdurig natuurlijke frisse geur om te reinigen, desinfecteren en opfrissen, gespecialiseerd in het verwijderen van urinegeuren. Deze combinatie blijft actief totdat alle urine is verdwenen en er een aangename en frisse geur achterblijft. Het heeft geen invloed op de veilige werking van beerputten en septic tanks, het is biologisch afbreekbaar en gemaakt van natuurlijke plantenextracten. Veel gebruikt in ziekenhuizen, scholen, bedrijfswasruimtes en toiletten. Dit is een van de meest krachtige microbiologische reinigers op de markt.

Gebruik: Doe 30 tot 50 ml in een sproeiflacon en vul op met water. Maak indien nodig een sterkere oplossing. Spray alle gebieden grondig in. Je kunt de sanitair op natuurlijke wijze laten drogen. De sanitairreiniger zal blijven werken totdat alle bacteriën zijn verdwenen. Ook kun je na het reinigen de oppervlakte nadrogen met een nano – of microvezel doek. Bij toiletten zou je het bijvoorbeeld ook voor de nacht in kunnen sprayen, nachts kunnen dan de enzymen hun werk doen.

Let op: Gebruik geen sanitairreiniger in combinatie met chemische stoffen als chloor, bleekwater, enzovoort. Deze chemische stoffen zullen de micro-organismen doden. Sanitair werkt efficiënt in het verwijderen van alle geuren en bacteriën.

Niet giftig, niet getest op dieren, geen dierlijke ingrediënten, veilig in septic tank, milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar 99,99% binnen 28 dagen. PH.7

Veiligheid: Buiten gebruik van kinderen houden. Irriterend voor ogen – goed spoelen met water.