Groene Beer – Combi-set van 2 bodemdoeken – 1 x Micro en 1 x Natuur – nat en droog te gebruiken

Oorspronkelijke prijs was: € 35,50.Huidige prijs is: € 32,50.

De bodemdoek (dweil)  micro is zeer geschikt om het stof te verwijderen van de vloer. Ook kan deze vochtig gebruikt worden. De bodemdoek natuur heeft een groene rand die het vuil los maakt en de witte vezel neemt het vuil mee. Deze bodemdoek is zeer geschikt voor het schoonmaken van vloersoorten met groeven of andere oneffenheden.

Op voorraad

Verdien 33 Punten!

Beschrijving

Bodemdoek natuur – met groen scrubrandje

Deze bodemdoek  (dweil) is geschikt voor vloeren die nat mogen worden. De groene rand in deze bodemdoek maakt het vuil los en de witte vezel neemt het vuil mee. Deze bodemdoek is zeer geschikt voor het schoonmaken van vloersoorten met groeven of andere oneffenheden. Denk aan plavuizen, marmer of andere soorten natuursteen. De bodemdoek reinigt uw vloer grondig en geeft deze zijn natuurlijke glans terug.  Daarnaast is de bodemdoek ook geschikt voor wanden en plafonds.

  • Wasbaar op 60 graden.
  • Afmeting: buitenmaat: 48 x 16 cm
  • Afmeting: binnenmaat: 42 x 9,5 cm

Gebruik: Dompel de bodemdoek in een emmer lauw water, waaraan eerst enkele druppels ontvetter of vloerreiniger zijn toegevoegd. Wring de doek uit (vezel op vezel). Ook kunt u de bodemdoek vochtig/nat maken met een sproeiflacon gevuld met lauw water en 2 druppels ontvetter. Tijdens het schoonmaken van sterk vervuilde vloeren kunt u de bodemdoek af en toe uitspoelen.

Te gebruiken voor alle vloeren maar vooral  geschikt voor vloeren die nat gereinigd mogen worden. Voor zowel  linoleum, laminaat, zeil, natuursteen, plavuizen etc. Zeer geschikt voor huishoudens met meerdere vloersoorten.

Bodemdoek micro

Droog is deze bodemdoek (dweil)  zeer geschikt om stof te verwijderen van de vloer. Als u een keer geen zin heeft om de stofzuiger te pakken dan is dit een prima tussen oplossing. Deze bodemdoek trekt veel stof aan en houd deze ook goed vast.

Ook te gebruiken voor alle harde gladde vloeren die licht vochtig tot nat gereinigd mogen worden. De bodemdoek micro reinigt de vloeren zeer grondig en droogt bijzonder snel en streeploos op.

  • Wasbaar op 60 graden.
  • Afmeting: buitenmaat: 52 x 20 cm
  • Afmeting: binnenmaat: 43 x 10 cm
Te gebruiken in combinatie met de Groene Beer vloersystemen.