Biologische Havvn JUS – 532ml voor 18 dagen gebruik

 21,50

Let op! Kwantum korting en inleveren van punten gaat niet samen. Het is het één of het andere.

24 op voorraad

Verdien 22 Punten!
Artikelnummer: GB-JUS-500 Categorieën: , Tags: , , , , , , ,
Bestel er 12 en u ontvangt 5% korting.

Beschrijving

Biologische Havvn JUS (532ml voor 18 dagen gebruik)

Havvn Jús is een krachtige en 100% BIOLOGISCHE antioxidantendrink die ondersteunend werkt bij een gezonde levensstijl.

Omdat onze moderne voeding zo arm is, is het alleen maar logisch dat specifieke verbeteringen in de voeding leiden tot een optimaal genetisch voordeel voor algemeen welzijn. De originele biologische Havvn Jus-drank is een uitzonderlijk voorbeeld van een voedingsmiddel dat een gezonde genuitdrukking kan ondersteunen.

Havvn JUS bevat een volledig spectrum van fytonutriënten uit 23 van de meest kleurrijke en voedzame vruchten, bessen en kruiden in één bijzonder krachtig verjongend mengsel. En Havvn Jus bevat ook een gepatenteerd mengsel van resveratrol en andere polyfenolen.

Kenmerken en voordelen van Havvn JUS:

• Gunstige invloed op de gezondheid
• Verhoogt de vitaliteit
• Beschermt tegen ouderdomsverschijnselen
• Houdt jong
• Ter aanvulling van antioxidanten
• Ter bescherming tegen vrije radicalen
• Ter bescherming van gezonde cellen en weefsels
• Houdt de bloedvaten schoon
• Goed voor de bloeddruk
• Bevordert de doorbloeding
• Helpt bij overgewicht
• Ondersteunt de stofwisseling
• Reiniging van het lichaam
• Verhoogt de weerstand tegen ongunstige bacterien en schimmels
• Positief voor lichaam en geest
• Heerlijke geheel natuurlijke smaak
• Activeert een categorie genen voor lange levensduur (SIRT-1) door middel van een uniek mengsel van resveratrol en superpolyfenolen; dranken met alleen supervruchten of producten met alleen resveratrol kunnen niet dezelfde voordelen bieden
• De synergie van 23 superpolyfenolen en resveratrol onderscheiden het van de concurrentie
• Bevat een van de hoogste totale ORAC™-waarden in zijn categorie; deze waarde meet breedspectrum antioxiderend vermogen ten opzichte van vijf primaire vrije radicalen

Havvn JUS hoe te gebruiken?

Een heel groot glas Havvn JUS drinken is niet nodig. Eén glaasje van 30 ml. per dag is genoeg.

Het advies is om ‘s morgens op je nuchtere maag je glaasje Havvn JUS te drinken.
De fles goed schudden voor gebruik.
Je glaasje Havvn JUS kan ook gemixt worden met water of vruchtensap.
Na openen kun je Havvn JUS maximaal 30 dagen in de koelkast bewaren.

Je mag gerust iets meer innemen als je levensstijl of lichaamssamenstelling hierom vraagt.
Neem dan ‘s morgens één glaasje en het tweede glaasje een uur voor de avondmaaltijd.

Baby’s en kinderen mogen Havvn JUS ook gewoon drinken, de volgende hoeveelheden zijn een leidraad:

– baby’s vanaf 6 maanden tot 2 jaar : ca. 2 ml. (een theelepel)
– kinderen van 2 t/m 6 jaar: ca 5 ml.
– kinderen van 7 t/m 12 jaar: 10 tot 15 ml.
– kinderen vanaf 13 jaar: 20 tot 30 ml.
– volwassenen: 30 ml – 90 ml (afhankelijk van je levensstijl!)

Bij de bereiding van Havvn jus wordt de hele vrucht verwerkt.

Het is na onderzoek gebleken dat ook in schillen en pitten vele gezonde stoffen voor het lichaam zitten. Havvn JUS maakt van deze wetenschap gebruik en pureert de gehele vrucht, zodat er niets van de gezonde en ondersteunende stoffen verloren gaat.
De vele verschillende vruchten in Jus versterken zelfs elkaars werking! In Havvn jus zit geen caffeine.

Açai bes
De açai bes bevat hoge concentraties van anthocyanen (de verbindingen in rode wijn die gezond zijn) maar zonder de gezondheidsrisico’s van alcohol.
Het is ook een bron van eiwitten, vezels en bevat een hoge concentratie van zowel omega-6 als omega-9 vetzuren, die een beschermend effect op het cardiovasculaire systeem hebben.
Acerola
Acerola, een wilde plant die in het tropische en subtropische klimaat groeit, is een uitstekende bron van krachtige antioxidanten.
Zij is rijk aan eiwitten en minerale zouten, zoals ijzer, fosfor en calcium en werkt aantoonbaar tegen schimmels.
De acerola helpt bij het voorkomen van abnormale groei en beschermt bij cellulaire veroudering.
Aloë Vera sap
Studies tonen aan dat aloë vera sap een uitstekende bron van tenminste 75 voedingsstoffen is en meer dan 200 actieve verbindingen heeft, inclusief 20 mineralen, 20 van de 22 noodzakelijke aminozuren en 12 vitamines.
Drinken van aloë vera sap helpt bij het regelen van het spijsverteringskanaal en vermindert interne ontstekingen.
Appel concentraat
Wetenschappers hebben geconstateerd dat de verschillende flavonoïden en polyfenolen in de appel een werking hebben, die veel zwaarder weegt dan alleen het binnenkrijgen van vitamine C.
Van sommige van de verbindingen is bekend dat ze positief werken tegen allergieën, tegen kanker, tegen ontstekingen en tegen virussen.

Aronia bes
Zo klein als een erwt, een paars zwarte bes met een sterke, droge en zure smaak, die groeit aan loof-inheemse struiken in het oosten van Noord-Amerika.
De belangstelling voor de gezondheidsvoordelen van aroniasap is gebaseerd op de zeer hoge concentraties van anthocyanen en flavonoïden, 5 tot 10 keer hoger dan in cranberrysap.
De aroniabes heeft gunstige voedingsstoffen zoals antioxidanten, polyfenolen, mineralen en vitamines.
Het bevat ook verbindingen die kunnen helpen met het bestrijden van kanker en hartaandoeningen.
Cranberry extract
De cranberry is al lange tijd bekend om zijn antioxiderende eigenschappen.
Ook is aangetoond dat ze een anti-bacteriële werking in de blaas hebben en het wordt gebruikt om de gezondheid van de huid, nieren en urinewegen te verbeteren.

Ginseng
De Chinezen vereren Ginseng al eeuwen om haar vermogen een goede gezondheid te helpen verkrijgen.
Ginseng is een adaptogen, wat inhoudt dat het helpt om het lichaam in balans te brengen.
Bijvoorbeeld, als de bloeddruk te hoog is, helpt het de bloeddruk te verlagen, maar als het te laag is, helpt het de bloeddruk juist te verhogen.

Druivenpit extract
Deze voedselrijke delen van de druif bevatten verrassende eigenschappen, zoals resveratrol.
Deze delen van de druif bevatten ook krachtige en unieke antioxidanten, helpen het slechte cholesterol te verlagen (en helpen gelijktijdig het goede cholesterol te verhogen) en tonen natuurlijke antihistamine (tegengaan van allergische reacties door histamine) effecten.
Groene thee
Remt bacteriën en virussen. Het is bewezen dat groene thee het immuunsysteem ondersteunt. Van groene thee is bekend dat het de kans op kanker kan helpen verlagen.
Bovendien neutraliseert groene thee de effecten van straling, houdt ze de pH van het bloed evenwichtig en is ze rijk aan antioxidanten. De Chinezen, bij wie weinig kanker voorkomt, drinken veel groene thee.
De polyfenolen catechinen in groene thee zijn sterker dan vitamine E in de strijd tegen vrije radicalen.

Druivenschil extract
Deze voedselrijke delen van de druif bevatten verrassende eigenschappen, zoals resveratrol.
Deze delen van de druif bevatten ook krachtige en unieke antioxidanten, helpen het slechte cholesterol te verlagen (en helpen gelijktijdig het goede cholesterol te verhogen) en tonen natuurlijke antihistamine (tegengaan van allergische reacties door histamine) effecten.

Lycium bes (wolfberry)
Gewaardeerd door de Chinezen voor haar kwaliteit om de gezondheid te verbeteren.
De wolfberry zit boordevol vezels, omega-6, omega-3, eiwitten, calcium, kalium, ijzer, zink, selenium, vitamine B2, vitamine C, bèta-caroteen, zeaxanthine en polysachariden.
Er is bewijs dat de wolfberry helpt bij strijd tegen hartziekten en ontstekingen, bepaalde soorten kanker, diabetes, voortijdige veroudering, geheugenverlies, verlies aan gezichtsvermogen, degeneratie en longaandoeningen.

Mangosteen
Volgens vakbladen zoals de Free Radical Research, Journal of Pharmacology en de Indian Journal of Experimental Biology, kunnen xanthones (van nature voorkomende fytonutriënten in de mangosteen) een opmerkelijke invloed hebben op de cardiovasculaire gezondheid.
Ook zijn het natuurlijke antibiotica, antivirus en ontstekingsremmers.

Noni vrucht
Uit recente studie bleek dat de noni vrucht 40 maal krachtiger is dan sulforafaan, een antikanker en antimicrobiële verbinding die ook in spruitjes, broccoli, kool, bloemkool, Bok Choy, boerenkool, mosterd, raap, radijs en waterkers zit.
Remt het “slechte” cholesterol, werkt ontstekingsremmend en vertoont antidepressieve effecten.

Granaatappel
Onderzoek heeft aangetoond dat de granaatappel aanzienlijk hogere concentraties antioxidanten bevat dan rode wijn of groene thee.
Uit een recent onderzoek dat gepresenteerd werd op de Amerikaanse Vereniging voor Urologie, bleek dat het drinken van granaatappelsap bij mannen met prostaatkanker het aanzienlijk langer duurde voordat de cellen zich gingen verdubbelen.
Uit studies blijkt ook dat granaatappelsapdrinkers minder zuurstoftekort naar het hart hadden tijdens oefeningen dan niet-drinkers.

Pruimen extract
Pruimen zijn een goed bron van vezels en zijn lange tijd beschouwd als een voedzame vrucht met meerdere voordelen voor de gezondheid.
Ze bevatten ijzer, kalium en vitamine C en hebben extreem veel antioxidanten bekend als fenolen, neochlorogenic zuur en chlorogenic zuur.
Het hoge gehalte aan antioxidanten overstijgt dat van rozijnen en zelfs dat van de bosbessen.

Frambozen
Frambozen bevatten grote hoeveelheden vitamine C, vitamine K, calcium, fosfor en kalium en zijn één van de beste bronnen van ellagic zuur, een natuurlijke verbinding die aantoonbaar de groei van tumoren veroorzaakt door kankerverwekkende stoffen, remt.
Daarnaast werkt het ellagic zuur antiviraal en antibacterieel en helpt het bij een natuurlijke behandeling van artritis.

Reishi paddestoel
Een antibacteriële, antivirale schimmel.
Het steunt de lever en helpt het immuunsysteem bij het bestrijden van ziektes en allergieën.
De Westerse geneeskunde is pas net begonnen met het inhalen van wat de Oosterse geneeskunde al eeuwen weet, namelijk de genezende kracht van de paddestoelen die overigens ook wetenschappelijk is aangetoond.

Duindoornbessen
Duindoornbessen worden gebruikt voor de behandeling van leveraandoeningen, gastro-intestinale stoornissen (met inbegrip van peptische ulcera en gastritis), exceem, wondroos, zweren, ulceratieve aandoeningen van het slijmvlies in de weefsels, wonden, ontstekingen, brandwonden, bevriezingswonden, psoriasis, lupus erythematosus en chronische huidziekten.
In de oogheelkunde worden duindoornbessen gebruikt voor keratitis, trachoom, ooglid verwondingen en conjunctivitis.

Aardbei
Dit heerlijke fruit heeft krachtige antioxiderende eigenschappen.
Een recente studie die werd uitgevoerd door Tufts University en de USDA bleek dat de consumptie van bepaalde voedingsmiddelen, waaronder aardbeien, kunnen helpen bij het verbeteren van het kortetermijngeheugen.
Aardbeien bevatten ook anthocyanen die het lichaam helpen pijn te verlichten en ontstekingen te remmen, net als Vioxx ® en Celebrex ®, maar zonder de gevaarlijke bijwerkingen.

Kersen extract
Volgens lopend onderzoek bezitten kersen een rijke bron van antioxidanten, die kunnen helpen bij bestrijding van kanker en hartziekten.
Daarnaast zijn er gunstige verbindingen in Montmorency kersen die de pijn van artritis en jicht verlichten.
Terwijl het onderzoek verder gaat, ondekken veel consumenten dat kersensap en andere kersproducten pijn afwendt.

Witte thee
Witte thee is gemaakt van zeer jonge blaadjes thee, die onmiddellijk na de oogst gestoomd zijn om de polyfenolen oxidatie tegen te gaan.
Ze bevatten meestal hogere concentraties catechinen dan andere theesoorten.
Volgens Norman Hollenberg, hoogleraar geneeskunde aan de Harvard Medical School, kan epicatechine het risico van vier van de belangrijkste gezondheidsproblemen verlagen, namelijk: beroerte, hartfalen, kanker en diabetes.

Wilde bosbes extract
De wilde bosbes is een goede bron van Quercetine gebleken, een flavonoïde antioxidant.
Wilde bosbes extract wordt gebruikt ter bevordering van algemene capillaire (huid) gezondheid, remt leeftijsgebonden degeneratie en helpt bij het verbeteren van het nachtzicht.

Wilde blauwe bes
Uit een studie die de effecten van wilde blauwe bessen op prostaat- en leverkanker onderzocht, bleek dat diverse verbindingen helpen bij het voorkomen van kanker in alle drie de fasen: inleiding, promotie en proliferatie.
Ze hebben het vermogen om urinewegeninfecties te voorkomen.