Voorjaarskriebels en winactie

Sinds het mooie Paasweekend weten we het allemaal: het is lente. Heb je ook al last van die heerlijke voorjaarskriebels? De eerste echt warme zonnestralen en de eerste voorjaarsbloemen. Wat ik mij eigenlijk afvraag is of je anno 2022 ook nog een kriebel krijgt dat ervoor zorgt dat je spontaan zin krijgt in de grote voorjaarsschoonmaak? 

Elk jaar is het de kunst om dat fijne lentegevoel van buiten naar binnen te krijgen. Ik bedoel natuurlijk niet het binnenhalen van paashaasjes en -eitjes, maar wat echt al jaren werkt is je huis echt goed reinigen en opruimen volgens de Marie Kondo manier. Met de methode van deze opruimgoeroe maak je niet alleen op een zuinige milieuvriendelijke manier je huis schoon; lap je niet slechts op een professionele manier het Saharazand van de ramen en de auto, maar ruim je, naast een schoon huis, ook je innerlijke zelf op! 

Nieuwe lente kleuren in huis en ook het meubilair krijgt een ander plekje. Wissel donkere winterkleuren om voor frisse-, lichte pastelkleuren en als je dan naast een nieuwe autopoetsdoek dan toch nog geld uit wilt geven, vervang dan je kussenhoezen, tafelkleden of wandkleden voor nieuwe exemplaren (zie hiervoor: Gobelin-tassen.nl of tafelkleedjes.nl

Speciaal voor de lente hebben wij onze collectie, op bovengenoemde websites, uitgebreid en aangevuld met hele fijne lenteprintjes met bloemen, veel dieren en kunstafbeeldingen van bekende kunstenaars. Je zult zien dat deze jaarlijkse nieuwe aanvulling een andere look in je huis geeft.

Winactie

Win nu een heel tof voorjaarspakket, gesponsord door al onze websites.

Zo doe je mee:

  • koop iets via onze websites: Groenebeer.nl, Gobelin-tassen.nl of tafelkleedjes.nl
  • voor elke bestelling krijg je automatisch een lootje, dit lootje gaat bij ons in de grote lootbak
  • de actie begint op 1 mei 2022 en loopt tot 14 mei 2022, bestellingen voor die tijd en na die tijd doen niet mee met de actie
  • we verloten 17 mei
  • de uitslag is te volgen via de website en onze sociale media kanalen
  • we sturen het pakket automatisch naar je toe
  • exclusief onze mascotte: mr. Green 🙂
Voorjaarspakket winactie