Vaderdag duurzame Cadeau tips!

21 juni is het weer Vaderdag en zoals elk jaar is het weer een uitdaging iets origineels uit te zoeken voor je vader, bonuspapa of schoonvader. Ontbijtje op bed? Dagje uit? Lekker wijntje? Een geurtje? Wat wordt het dit jaar? Wil jij graag iets duurzaams en eens iets anders geven? Dan hebben wij wel een paar leuke originele tips voor je.

Heerlijke stoere Aleppo zepen en natuurlijke deodorant

Onze Aleppo zepen zijn al jaren populair bij mannen én vrouwen. Er zit geen parfum in en is enorm verzorgend voor je huid. Vooral als je al een beetje last hebt van je huid, eczeem, psoriasis of een gevoelige huid.

Deze deodorant is samengesteld uit kristallen van zouten. Deze kristallen worden sinds honderden jaren gebruikt voor hun natuurlijke capaciteiten omdat deze kristallen bacteriën bestrijden en de bron van de onaangename geuren wegnemen. 100% natuurlijke deodorant.

Zachte Bamboe sokken in diverse kleuren

Bamboe is een natuurprodukt en heeft verschillende geweldige eigenschappen: voelt zacht als zijde, is warm in de winter, is koel in de zomer, is anti-bacterieel, heeft een groot absorberend vermogen en … gaat zweetvoeten en de geur ervan tegen!

Allerlei doeken om de auto mooi mee schoon te poetsen

We hebben diverse doeken die erg fijn zijn om te gebruiken bij het mooie maken van de auto. Washandschoen, polijstdoeken en glasdoeken.

Smartphone cleaner

De smartphone cleaner maakt in 1 beweging je schermpjes schoon. Ook geschikt voor ongecoate brillenglazen, navigatieschermen en andere gladde, onbehandelde oppervlakken. Probeer de doek eerst uit op een onopvallende plaats. Geen schoonmaakmiddel of water gebruiken. Minimaal 100x machine wasbaar.

Inpakken?

Hierbij is het ook mogelijk om dit leuk door ons in te laten pakken. Dus mocht je echt geen idee hebben wat je je vader, bonusvader of schoonvader wilt geven bestel dan gewoon ons hele pakket, zie foto 1. Wij verpakken het leuk zodat het een extra mooi cadeautjes is om uit te pakken. Vermeld bij het bestellen van het pakket welke maat sokken je vader heeft.

Bekijk hier het gehele pakket.