Nooit meer een stinkende vaatdoek op je aanrecht!

De grootste ergernis met schoonmaakdoeken is dat je ze niet vaker kunt gebruiken dan 1 keer zonder te wassen. De bacteriën groeien al in je keukendoekje als je er naar kijkt. Zodra jij zo’n doek twee keer gebruikt dan smeer je al die bacteriën heerlijk over je aanrecht uit en daarbij elk ander oppervlak dat je er mee poetst.

Waar zitten volgens jou de meeste bacteriën in de keuken?

Het – wellicht verrassende – antwoord: in de buurt van de gootsteen. Velen vermoeden deze plek waarschijnlijk niet, omdat er toch meestal water stroomt. Je zou dan ook denken dat het hier altijd schoon is. Het tegenovergestelde is echter het geval. Veel mensen gebruiken een spons of microvezeldoek om de gootsteen schoon te maken en deze zijn een absolute bron voor bacteriën. Onderzoekers vonden meer dan 300 verschillende soorten bacteriën, van de tien meest voorkomende bacteriën waren er vijf die mogelijk ziekten bij mensen veroorzaakten. Dit gebied kan dus al snel meer E. coli bacteriën vertonen dan een toilet.

Wij hebben nu de oplossing. De BlueWish® keukendoek/schoonmaakdoek, ook wel wonderdoekje.

BlueWish® lost de problemen van conventionele vaatdoeken en schoonmaakdoeken op.

 • Deze worden al na enkele reinigingsprocessen vettig en beginnen erg te stinken.
 • Het gevolg is dat u uw poetsdoek na zeer korte tijd weggooit.
 • BlueWish® stinkt niet, zelfs niet na verschillende reinigingsprocessen.
 • Na het wassen is deze innovatieve reinigingsdoek zo effectief als een nieuwe.

Al onze Blue Magic….

We hebben diverse producten die onder de BlueWish en BlueMagic categorie vallen.

BlueWish® – set met 2 doeken – antibacteriële keukendoekje – vaatdoek – schoonmaakdoek – zonder microplastic

De BlueWish® schoonmaakdoek vergemakkelijkt de dagelijkse reiniging van keuken, badkamer en woonruimte.

Deze BlueWish® doek werkt antibacterieel, vermindert de onaangename geurtjes en verhoogt de effectiviteit van het reinigingsproces in huis.

De antibacteriële werking houdt lang aan, waardoor BlueWish® veel langer en efficiënter gebruikt kan worden dan andere traditionele poetsdoeken. Mocht je behoefte hebben om de doek te wassen, dan is dit mogelijk in de wasmachine op 60 graden, ook blijft de bacterie- en geurreducerende werking dan behouden.

BlueWish® soft – het zachte doekje voor uw gezicht en lichaam – 2 doekjes

De eerste stap naar een mooie en gezonde huid is reinigen. De meeste verzorgingsdoekjes vervuilen echter het milieu doordat ze maar eenmalig worden gebruikt (wattenschijfjes, vochtige make-up doekjes), te ruw zijn voor de huid (microvezeldoekjes kunnen bijvoorbeeld fijne microscheurtjes in de huid veroorzaken) of vatbaar zijn voor bacteriën en schimmels. De BlueWish® doekjes zijn uitzonderlijk zacht voor de huid en respecteren het milieu. BlueWish® is bioactief, hygiënisch en natuurlijk. Alleen met water verzorgen, geschikt voor alle huidtypes, zelfreinigend en permanent te gebruiken.

BlueWish® – polijst- en stofdoeken

BlueWish® polijst- en stofdoek is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van gevoelige oppervlakken. Het pluizige materiaal is het product van een hightech proces. De katoenen doek bestaat uit vezels waarvan het oppervlak miljoenen zeer fijne haartjes bevat. Deze nemen stof- en vuildeeltjes zeer goed op en houden deze vast. De doek is nog steeds uitzonderlijk zacht op oppervlakken. Bij het polijsten dringen de fijne haartjes door tot in de kleinste oneffenheden. Je favoriete stukken zullen als nieuw glanzen.

BlueWish® - Set van 2 - polijst- en stofdoeken - 20 doeken

Blue Magic Ball – Stopt zweetgeur in uw kleding

Het eerste milieuvriendelijk doseersysteem voor zilverionen in de wasmachine. Wetenschappelijk getest en gecertificeerd. Tijdens de eerste wasbeurten zal de bal extra zilverionen afgeven voor desinfectie van de wasmachine. De groene indicatorstip zal na ±160 wasbeurten wit verkleuren, de bal dient vervangen te worden.

 • Stopt zweetgeur in uw wasgoed
 • Voor thuisgebruik, camping
 • ±160 wasbeurten uw wasgoed antibacterieel, naast uw wasmiddel
 • Indicatorstip geeft vervanging aan (groen=vol, wit=leeg)
 • Bespaar energie, water en wasmiddel
 • Reduceer CO² uitstoot
 • Zeer geschikt voor mensen met Hyperhydrosis (overmatig zweten)
 • Zeer geschikt voor mensen met huidproblematiek (eczeem, neurodermitis, psoriasis)

Krijg nu bij elke aankoop via de website een gratis BlueWish schoonmaakdoek.