Milieuvriendelijk vochtig toiletpapier!

Wie wil er nu geen frisse billen? Alleen zijn die vochtige doekjes of het vochtige toiletpapier hartstikke slecht voor het milieu en het riool. De doekjes zijn amper tot helemaal niet afbreekbaar en verstoppen daarnaast het riool. Wij hebben een milieuvriendelijk en zeer duurzaam alternatief.

Whype

In plaats van vochtige doekjes, gebruikt u gewoon uw eigen toiletpapier. Daarmee creëert u een milieuvriendelijke vochtig doekje om uw billen lekker fris mee te maken.

Hoe werkt het?

Door het speciale ontwerp is de Whype eenvoudig te monteren en neemt hij weinig ruimte in. Het bakje kan ook op een kastje in de badkamer neergezet worden.

Het bakje kunt u verwijderen en even omspoelen bij de wasbak. Dit bakje vult u vervolgens met de, speciaal ontwikkelde, lotion tot deze de roller raakt. U sluit het bakje en hangt het weer op zijn plek.

U rolt het toiletpapier in één en dezelfde richting over de roller waardoor het vochtig wordt. Doe dit maximaal twee keer. Uw wc papier is dan nat genoeg. Doet u het vaker dan wordt het toiletpapier weer te vochtig en gaat het kapot met vegen.

Veeg uw billen lekker fris en schoon en uw toiletpapier kan gewoon in het toilet.

Lotion

Bij de ontwikkeling van de lotion is rekening gehouden met de volgende eigenschappen:

  • Zeepvrij
  • Geen kleurstoffen
  • Geen synthetisch parfum

Deze lotion is op basis van etherische Eucalyptus olie voor een zacht, verfrissend gevoel.

Whype lotion voldoet volledig aan de strenge Nederlandse en Europese cosmetica wetgeving.

Volledig ontwikkeld en geproduceerd in Nederland.

Ingrediënten Lotion:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, PEG-4 Rapeseedamide, Eucalyptus Globulus Oil, Citric Acid, Glycine, Octadecyl Di-t-butyl-4-hydroxyhydrocinnamate, Limonene, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Propylene Glycol, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride

Travel

Het voordeel van vochtige doekjes is dat je ze ook makkelijk mee kunt nemen in uw tas. Gelukkig hebben we hier ook een milieuvriendelijk alternatief voor. De Whype Travel Spray, dit handige kleine sprayflesje kunt u overal mee naar toe nemen en gebruiken op de toiletten die u bezoekt. Het sprayflaconnetje is te hervullen met de lotion die u thuis heeft staan in de 500 ml flessen.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u de introductieset wel eens proberen?

We hebben op dit moment 4 kleuren dispensers (flesjes lijken niet meer op de foto):